Äntligen!

Blogg 011

 

Idag börjar jag blogga. Min tanke med bloggen är att Ni ska lära känna mig. Både som politiker och som privatperson. Jag brinner för sjukvårdsfrågor och känner att Moderaterna verkligen har arbetat fram ett gediget Valmanifest. Gå gärna in och läs mer på www.moderatvg.se

 

Nu får vi alla hjälpas åt att få människor så intresserade av sin sjukvård att de går in och läser på vad de faktiskt kan få efter 14 september. Jag möts ibland av människor som inte vet vilka som styr i Västra Götalandsregionen. Sedan 14 år tillbaka har S, V och Mp styrt vår region. Det jag inte förstår mig på är att om människor inte är nöjda med vården, varför visar man då inte detta med sin röst. Det svingades med vallöfte efter vallöfte före förra valet. Jag hoppas nu att befolkningen i Västra Götaland går in och tittar på vad som egentligen har hänt.

 

Sverige har en fantastisk sjukvård om den får förutsättningar att fungera optimalt. Idag anser jag att personalen många gånger inte får de förutsättningar som de är värda för att göra ett bra arbete.

Citat taget från Valmanifest Västra Götaland inför valet 2014:

Moderaterna vill

Stärka medarbetarnas inflytande över den egna arbetssituationen.

Ha utökade möjligheter för sjuksköterskor att vidareutbilda sig på arbetstid.

Ge medarbetarna mer tid till patientnära arbete genom att införa framtidens vård informationsmiljöer.

 

Imorgon kommer jag att kampanja i Trollhättan så kom gärna förbi och prata med mig. Vi kommer finnas på flera ställen i kommunen men jag kommer finnas i centrum.

 

Jag vill avsluta mitt första blogginlägg med att skicka en Stor GRATTIS Hälsning till min lillebror som fyller 19 år idag. Känns som han håller på att växa ikapp mig.