Lång dag

20140816_114821_Richtone(HDR)-1

Det blev en lång dag efter en kort natt. Jag är ganska morgonpigg av mig men när jag vaknar ca var tredje-fjärde timme för att ge lilltjejen mat så känns ibland nätterna väldigt korta. Det har varit en intressant dag eftersom jag var på gågatan i Trollhättan och kampanjade. Idag var det ganska lugnt i centrum. Det var fler partier som fanns representerade. Vi hade en bra plats utanför Oden. Det känns som att fler och fler kommer fram och är intresserade av vår politik. Jag tycker verkligen att det är roligt att prata med människor som är intresserade och som vill skapa sig en egen uppfattning. Jag hade ett längre samtal med en man som egentligen inte delade min politiska övertygelse men vi hade ändå en intressant diskussion och jag är imponerad över att han tänkt på så mycket olika teorier om världen och dess ledare genom tiderna.

Jag hade även ett mycket intressant samtal med en kvinna som liksom jag är intresserad i sjukvårdsfrågor och vi hade många likartade tankar kring hur vi vill att vården ska vara.

Efter kampanjen så var det snabbt hem för att ge lilltjejen mat igen. Jag har en fantastisk make och far till mina döttrar som får stå ut med en fru som har många järn i elden… Framförallt i valtider…

20140816_153625_Richtone(HDR)-1

Eftermiddagen fylldes av pysselstund med vår stora dotter och därefter iväg på födelsedagskalas för min yngste bror som fyllde år igår. Så nu sitter jag här mätt och go och skriver till dig. Lovar ett mer politiskt innehåll imorgon.