Besök av sveriges Arbetsmarknadsminister

20140819_143258(0)Har haft en fullspäckad dag. Började morgonen på ett företag som ska trycka upp delar av mitt valmaterial. Det är så roligt att se kompetenta människor arbeta. Jag är verkligen jättenöjd. Det som är lite lustigt är att man kan säga att vår minsting också är med på nästan allt material för jag är höggravid på nästan alla bilder. Ca en och en halv vecka efter bilderna togs var hon född….

När jag var färdig med valmaterialet så var det hämtning på förskolan och iväg för att kampanja i centrum och träffa vår svenska arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson. Hon är mycket trevlig och det är otroligt inspirerande att få lyssna till henne. Idag talade hon med företagare i Oden i Trollhättan. Just idag fick jag fortsätta kampanjen utanför eftersom mina små tjejer var med. Barnvagnen var full av ballonger innanför regnskyddet när kampanjen var över.

Jag hoppas verkligen att människor nu inser vikten i att alla som vill får ett arbete. Ju fler som arbetar desto mer pengar går till vår välfärd. Välfärden har aldrig fått in så mycket pengar som den får just nu i Sverige. Dessa pengar kan vi lägga på Sjukvård, Skola och Polis.

20140819_143231

På bilden ser ni Riksdagsledamot Camilla Waltersson Grönvall, mig, Arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson och Riksdagsledamot Mikael Cederbratt