Fredrik Reinfeldt igår Harvensdag idag

Igår var jag på Vårgårda möte och lyssnade till Fredrik Reinfeldt. Jag känner mig stolt över att han är Moderaternas ledare och vår Statsminister. Jag hoppas verkligen att han kommer få sitta kvar på sin post. Efter hans utfrågning var vi några som fick träffa Fredrik och äta en bit mat. Tyvärr kunde han inte stanna så länge för han skulle till Bryssel idag.

Igår var första gången som jag var ifrån lilltjejen en längre stund. Hon är snart fem månader men samvetet växte för varje minut. Jag hade ordnat så att hon skulle få ”mammamat” och jag visste att hon hade världens bästa barnvakter men mammasamvetet var tungt. Samtidigt är jag nog en bättre mamma idag när jag varit ute på lite egentid. Trots lite sömn har jag haft en jättemysig dag.

20140830_125324

20140830_122821

Idag har jag varit och kampanjat i fina Färgelanda på Harvens dag. Där fanns lokala företrädare, riksdagskandidater och regionskandidater. Det regnade nästan hela tiden men man blir varm av det trevliga bemötandet och samtalen. Vi har väldigt roligt i föreningarna i Norra Älvsborg. Som regionskandidat blir det mycket kampanjande även i andra föreningar förutom sin hemförening.

Jag är andre vice ordförande i länsförbundsstyrelsen och känner att jag vill gärna lära känna alla aktiva moderater i vårt område. Det är ett uppdrag som jag tar på stort allvar och tycker är jätteroligt. Jag har fått träffa så många intressanta människor i mitt politikeruppdrag och ser fram emot en framtid med ännu mer uppdrag.

Nu närmar sig valet med stormsteg. För er som är nya läsare av min blogg är jag tvåa på Kommunfullmäktigelistan och tia på Landstingsfullmäktigelistan.

Idag är jag ledamot i Kommunstyrelsen, Kommunfullmäktige, Omsorgsnämnden, ersättare i Hälso- och sjukvårdsnämnd 4.

Inom partiet är jag viceordförande i kretsen i Trollhättan, ledamot i Trollhättans partiförening och ansvarig för Moderatkvinnorna i Trollhättan.

Nu ser jag fram emot att Moderaterna får fler röster i valet 2014.