En vecka kvar!

Igår hade vi Moderater i Trollhättan kampanj på Kronogården, Centrum och på Överby. Jag var på Överby. Det var en ganska lugn lördag men några mycket givande samtal blev det. Framförallt träffade jag en kollega som jag arbetade med för några år sedan. Hon är en genomgo person som passar perfekt som sjuksköterska. Det var kul att höra att vi hade samma åsikter i mycket som rör vården. Gå gärna in på www.moderatvg.se för att läsa vårt valmanifest om vården.

Idag har Thomas och jag knackat dörr. Nu har vi knackat alla dörrar som fanns med på vår karta. Imorgon ska jag knacka på dörrar i Vänersborg.

Nu är det en vecka kvar till att dörrarna stängs till alla vallokaler i Sverige. Det ska bli spännande. Jag hoppas att människor är så intresserade att de läser på innan de röstar så de inte bara röstar på ett parti bara för man alltid gjort det eller vill visa sitt missnöje. Jag tror att det är viktigt att man sätter upp de punkter som är viktigast för var och en och därefter läsa på vad de olika partierna säger i en specifik fråga tex föräldraförsäkringen, sjukvården, äldreomsorg, omsorg, centrum och ekonomi.

Jag var aktiv i Moderaterna under gymnasietiden men kom ifrån politiken lite när jag läste till sjuksköterska. När jag sedan flyttade till Trollhättan för snart 10 år sedan började jag aktivera mig igen. Det var efter att jag arbetat några år som sjuksköterska som jag kände att jag ville göra skillnad. Jag ville påverka Sverige och sjukvården. Kryssa mig om ni vill att jag ska påverka din och min framtid!

 

sommar 2014 014