Då var jag 35

Fuerteventura 2014 015

Då var jag 35 år. Känns faktiskt riktigt bra. Jag hoppas att jag kommer få bli gammal och uppleva mina barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Jag har ännu inte haft någon ålderskris. Tror inte att jag kommer få någon heller. Igår när jag fyllde år hade jag en mysig dag med familjen. Till lunch och middag fick det bli tapas. Vi var nyligen i Spanien på semester så det kändes passande.

Efter allt som hände före och efter valet kände jag att det verkligen var behövligt med lite semester och känner nu att jag är full av energi igen.

Idag har jag varit på möte utanför Göteborg. Det var ett möte som behandlade Folkhälsa. Jag har varit ledamot i ett råd som heter Rådet för hälsa och trygghet i Ale som jag fått för att jag är ersättare i Hälso- och sjukvårdsnämnd 4. Ännu är inte fördelningen av ledamöter klar så jag vet inte vad jag kommer få för uppdrag i Kommun eller Region. Det jag vet är att jag kommer vara en av ledamöterna i Kommunfullmäktige i Trollhättan och ersättare i Regionsfullmäktige. Efter mötet var det snabbt hem och mata lillfröken och vidare till Kommunfullmäktige. Efter Kommunfullmäktige träffades Moderatgruppen för lite samtal om framtiden.