Måndag!

Så var det måndag igen… Helgen går så fort. Min man har arbetat halva helgen så då känns den kort även för mig.

Idag har jag varit på ett utskott som heter Enskilda ärenden. Jag är vice ordförande och det är ett mycket intressant uppdrag med många tunga beslut. Ordförande är Mussa Selim (S), han är duktig och påläst. Vi har ett mycket gott samarbete. Det har varit intressant och mycket lärorikt att få haft denna post i fyra år. Nu ser jag fram emot nya utmaningar under nästa mandatperiod. Återkommer i vad när allt är klubbat.

Jag känner mig mycket redo att intensifiera mitt engagemang och jag ser fram emot nya utmaningar.

Efter utskottsmötet var jag på ett uppföljningssamtal för vår stora tjej på förskolan. Hon går på en jättebra förskola och hon har en underbar pedagog (fröken). Jag är en riktig hönsmamma och skulle det finnas pris i curlingmamma i Trollhättan skulle jag säkert bli nominerad. Jag vet att det kanske inte alltid är nyttigt men jag kan bara inte låta bli.

Direkt efter avlämning av familjen var det full fart till gruppmöte i Trollhättan. Där diskuterades hur upplägget ska bli av kommunens alla politiska poster. Vi är ett stort gäng som ska ge järnet under hela nya mandatperioden.

20141117_181700Det var fullt kring bordet så nu har vi nästan två rader med stolar, en främre och en bakre. Ett angenämnt bekymmer. Jag ser fram emot att vi ska bli ännu fler.

Har Du funderingar på att bli medlem, hör av Dig. Vi vill bli fler!