Tillbaka igen

Hej på er!

Igår kväll gick det inte komma in på bloggen så det blev inget inlägg. Under gårdagen var jag på ett möte med en av våra Ombudsmän i förbundet David. Han är duktig på mycket och jag behövde hjälp med lite saker. Nästa gång jag ska ha möte med honom tror jag han ska få komma hem till oss och träffa alla våra djur. Tror Lucifer (polishunden) skulle tycka jättemycket om honom. Lucifer är en mycket gosig hund när han inte jobbar.

Efter det mötet var det snabbt hem och släppa ut mannen så han kunde byta till dubbdäck på ena bilen. Jag kan byta däck jag också men eftersom jag hade varit borta en stund så passade det bättre att jag var med flickorna. På eftermiddagen var det dags för Omsorgsnämnd. Igår var vi på Filialen Tallbacken. Det är fina lokaler och de hade ett trevligt konferensrum. Vi fick bland annat information om ett projekt som handlade om att hemsjukvården testar att använda sig av kameror för att titta till några brukare på natten. Bara de som vill! Detta för att slippa väcka dom när man går in i huset/lägenheten på natten. Jag hoppas att det kommer gå att genomföra i framtiden i Trollhättan. Det är bra för både brukare och personal. Jag har både läst och hört om det tidigare och det är mycket omtyckt.

När jag kom hem var det nattning av tjejerna. Jag gick och la mig tidigt men kunde inte somna förrän kl var runt 01.. Tror jag har för mycket i huvudet just nu. Låter kanske ganska bra att somna 01 men jag har en liten tjej som vaknar med ett intervall på två timmar just nu och vill gå upp vid 06-07 så det blir inte många timmar per natt. Det kanske inte är så konstigt att jag känner mig lite tankspridd emellanåt.

Idag har jag varit hemma hela dagen. Har hunnit städa lite, laga mat och skrivit på lite artiklar. Känns bra att vara frisk igen.

 

Läs gärna dagens TTELA-artikel om M, Kd och C samarbete i Trollhättan.

20141119_101833-1