Moderaterna Trollhättan

DSC_0091

På förbundsrådet på Gullmarsstrand berättade jag om Trollhättans valresultat. Vi behöll våra mandat i Kommunfullmäktige. Vi jobbar aktivt för att få nya medlemmar och bevara de vi har. Det handlar mycket om att kommunicera med varandra och att ha högt i tak. Bemötandet både internt och externt är otroligt viktigt i en förening. Det är viktigt att visa respekt för varandra och vara stöttande. Vi växer hela tiden och det hoppas jag att vi fortsätter med. Vi försöker att hålla effektiva möten som gör att vi inte behöver sitta långa kvällar utan att vi kan kombinera vårt politiska intresse med arbete och familj. Självklart har vi brister men vi har mycket som är otroligt bra. Nu kör vi så det ryker till 2018. Om ni som läser detta inte redan är medlemmar så är ni hjärtligt välkomna. Gå gärna in på vår hemsida www.moderaterna.se/trollhattan

Under förbundsrådet var det tid för diskussioner och det var många som gav sig in i debatten. Det är otroligt givande och sporrande. Nu är jag påfylld med energi som jag ska försöka smitta av mig på mina härliga kompanjoner i föreningen. Det är viktigt att träffas och diskutera fram hur vi vill att Moderaterna ska fungera. David antecknade flitigt.

20141122_104628

Mina älskade små flickor har haft en rolig dag tillsammans med styvmormor och morbror. Vår äldsta dotter ville ha pyjamas och välling redan vid fem. Det tar på krafterna att leka en hel dag. Vår minsting hade också skött sig som tur var. Det är alltid lite klurigt när de håller på att lära sig äta. Jag ammar fortfarande en del men hon tycker om sin gröt och fruktpure så nu kan jag vara borta lite längre etapper. Nu tror jag att det är jag som mår sämst när jag är iväg på äventyr/arbete.

Jag kan verkligen rekommendera en tripp till Gullmarsstrand. Så otroligt vackert. Tänker ta med mig min lilla familj någon dag inom kort.

Önskar er en trevlig helg!