Hej på er igen!

Den sista veckan har tjejerna turats om att vara sjuka. Feber varannan dag… I måndags fick jag ställa in mitt sista Hälso- och sjukvårdsnämnds möte. Vår minsting hade feber och var gnällig hela natten innan så jag hade inte hjärta att lämna henne. Just nu är hon otroligt mammig vilket nog hör till hennes ålder. Nu hoppas jag att de är friska igen. Dagen har varit ganska lugn. Har fixat lite inför kommande möten. Läst handlingar och hunnit med en långpromenad.

Imorgon är det Kommunstyrelsemöte och det blir det sista KS-mötet för mig. Jag kommer inte fortsätta där nästa år. Jag ser fram emot mina nya utmaningar men kommer sakna Kommunstyrelsemötena. De har gjort att jag blivit mycket mer insatt i hela Trollhättan. Det har varit lärorika år och en bra erfarenhet. Allt man gör och utmanar sig med gör att man växer tror jag. Och jag har en bra bit kvar i mitt växande!

Om ni läser TTELA så har Martin, Angelica och jag fått svar av vänsterpartisterna idag på vårt debattsvar till dem. Jag tror fortfarande att de inte läst hela Riksrevisionens utredning om vårdval. Tur att det är nytt styre i Regionen och imorgon får vi se vad som kommer hända med Sverige framöver.