Sista KS och HKR

20141203_152543_Richtone(HDR)Igår hade jag mitt sista Kommunstyrelsemöte. Jag fick en fantastisk bukett och choklad. Det känns som sagt både ledsamt och kul på engång. Ser fram emot mina nya uppdrag och idag fick jag OK för en utbildning i Ordförandeskap i Kommunfullmäktige så det ska bli jätteintressant.

På kvällen hade jag mitt sista Handikappråd. Jag har trivts jättebra bland föreningarna och tycker att det har varit viktiga diskussioner. Jag kommer följa hur det går i staden fast på avstånd i fortsättningen. Finns otroligt mycket som behöver bli bättre, bland annat framkomligheten. I slutet på mötet bjöds vi på smörgåstårta på grund av att ordförande Anita skulle även hon sluta. Den var verkligen ett konstverk och mycket god.

20141203_193123

När jag kom hem strax före 21 var minstingen ledsen så det tog en stund att få henne i balans. Men efter lite mysstund så somnade hon gott i min famn och sov riktigt bra för att vara hon. Hon sov hela 4 timmar i sträck i natt vilket jag inte fått göra på ca 1 år så jag känner mig ovanligt pigg idag.

På förmiddagen var jag en sväng i Uddevalla och nu sitter jag och pluggar Ordförandeskap.

Ha en fin dag alla!