Söndag tillsammans med MQ och MUF

Ett hjärtligt tack för alla kommentarer kring min text om Min Mamma. Orden värmer!

 

Dagen har varit full av värme i dubbel bemärkelse. Liten tjej hade feber igen i natt och värmen från goa Moderatkvinnor på dagens möte. Jag trodde först att jag skulle tvingas ställa in dagens möte men min Styvmamma, Pappa och bror kom och tog hand om mina små tjejer idag trotts att den lilla hade lite feber. Tjejerna har haft en jättego dag och jag fick komma iväg och träffa starka kvinnor från de olika föreningarna i Norra Älvsborg. Det är otroligt inspirerande att ha detta nätverk. 20141207_122424_Richtone(HDR)

Linda Jansson är Moderatkvinnornas ordförande i Norra Älvsborg och hon är mycket duktig på att få med alla. Självklart blev det lite samtal om det stundande valet.

I slutet av vårt möte blev vi inbjudna till MUF som också hade möte på Quality hotell i Vänersborg för att lyssna till Per Nilsson Analys- och kommunikationschef för Nya Moderaterna.

Nu är det snart bara tre månader kvar till valet och jag hoppas att ni ser till att rösta så att vi får ett högt valdeltagande. Sen hoppas ju jag på att fler inser att Moderaterna står för en sund politik vad gäller ekonomin, jobben och välfärden. Sverige behöver en strak Alliansregering. De sista månaderna har gjort detta mycket tydligt tycker jag.

 

Önskar er en fin fortsättning på helgen.