Kommunfullmäktige 15/12

Ja då var gårdagen över. Kommunfullmäktige gick över förväntan även om det stundtals kändes lite kaotiskt. Jag var glad över att ordförande var på plats. Jag hade inte velat göra min debut som vice ordförande under gårdagens möte då det var många valärenden på schemat. Vi startade lite tidigare än vanligt och höll på till kl var 21. Moderaterna lämnade in två motioner om centrum och jag var med på en av dem som handlar om Digitala p-skyltar i centrum. Detta för att öka människoflödet i centrum. Staden håller på att avbefolkas och det måste vara lättare att hitta parkering i centrum. Många upplever att det är svårt även om statistik visar att det finns platser. Då skulle denna idé vara till hjälp att hitta de p-platser som finns. Vår andra motion handlar om att vi vill öppna upp flödet av trafik i centrum. Vi fick bifall på en motion igår också. Det var en motion som handlar om att vi vill göra slussområdet mer lättillgängligt och säkert. Nu jobbar vi Moderater hårt för att göra Trollhättan mer attraktivt och modernt!

Som vi befarade före mötet blev det lite tumult kring valärendena. Både Sverigedemokraterna och Folkpartiet voterade om några platser. Valberedningens förslag vann alla omröstningar. Jag var så tacksam för att jag hann gå utbildningen med Dan Åberg. Det kändes skönt att ha lite grundkunskap i ordförandeskap i ryggen. Nu har jag bara ett möte kvar under denna mandatperioden. 2015 är ett nytt år med helt nya uppdrag. Ska bli mycket spännande.

Igår var det luciatåg i Stadskällaren i Kommunhuset. De var otroligt duktiga och en fin stämning spred sig i rummet.20141215_173850  Idag är det tjejmys på schemat och repetera handlingar. Är så otroligt glad för våra goa tjejer och jag önskar dem en fantastisk framtid. Jag gör mitt bästa för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Nu närmar vi oss valet 22/3 och jag hoppas ni följer debatten. Jag anser att Alliansen blir starkare för varje dag och att S, Mp och V visar vad de går för dagligen. Jag hoppas nu att alla som får rösta försöker sätta sig in i politiken och gör ett välanalyserat val. Det val som är bäst för Sverige och individerna som bor och verkar här.

Önskar er en fin dag!