Gott Nytt 2015

20150101_133343_Richtone(HDR)Gott Nytt År kära vänner.

Nu är jag tillbaka. Har tagit lite ledigt över jul och nyår med endast lite politiska inslag. Från början var det tänkt att samla kraft till en ny valrörelse men nu är jag istället otroligt laddad inför arbetet att föra Moderaterna till makten 2018. Till helgen är Moderaternas Partistämma där vår Partiledare ska väljas.

Julen var speciell i år eftersom det var första julen utan mamma. Hon älskade julen och var alltid väldigt engagerad vad gäller pynt och mat. Hon lämnar ett stort tomrum efter sig men också många ljusa minnen. Vi hade en lugn och fin jul med många familjebesök och även hunnit med att träffa våra vänner. Nyår firade vi i Uddevalla med vänner och det var en mycket trevlig och mysig kväll. Eftersom min make arbetade dagen på Nyårsafton och dagen efter var vi hemma redan klockan 01 så vi var ganska pigga även på nyårsdagen.

Den 4 januari har vi i familjen en tung dag. För nu är det 22 år sedan som min styvbror dog i en mopedolycka, bara 16 år gammal. Det är en dag som alltid känns väldigt tung och mörk. Det gäller att vara rädda om nära och kära och leva här och nu.

 

Våra tjejer växer så det knakar och nu börjar de kunna sitta och leka tillsammans. Vår minsting tittar mycket på storasyster. Det är underbart att sitta och titta på dem. Jag önskar dem långa lyckliga liv, vilket jag tror alla föräldrar önskar sina barn.

Imorgon ska jag träffa Stellan Paulsson som är Ombudsman inom Moderaterna. Han kommer till Vänersborg för att tala om en eventuell Förbundssammanslagning. Har lyssnat till honom tidigare och det var kul att han ville komma till oss när jag ringde och frågade. Jag tycker det är viktigt att alla har möjligheten i förbundet att göra sig insatta i sammanslagningens för- och nackdelar och inte bara de som fick lyssna till Stellan på senaste Förbundsrådet.

 

Önskar er en fin eftermiddag och kväll och så kommer det ett nytt inlägg imorgon.