Skavlan och morgondans

Hej igen!

Igår var det full fart hela dagen. Det var olika möten och träning. På kvällen tittade jag på Skavlan där bland andra Anna Kinberg Batra var gäst. Hon visade en sida som var väldigt trevlig, charmig men ändå seriös. Jag tror att hon kommer bli vår första kvinnliga statsminister senast 2018.

I morse så var det ”prova på dags” för dans för vår stora tjej. Hon älskade det och ville åka tillbaka direkt när vi kom hem. Hon är inte så gammal ännu så jag kan tycka att en aktivitet i veckan räcker gott. Jag själv tränade väldigt mycket en period av livet och har nu i många år knappt tränat alls. Visserligen har jag ett mycket aktivt liv men jag mår bra av styrketräning och nu äntligen är jag igång igen. Jag inser att jag har en lång väg tillbaka men det är så roligt att se resultat snabbt av träning. Jag blir piggare och sover bättre mellan alla uppvaknande av lilltjejen…

I torsdags var jag och fikade hos en av mina fina väninnor. Det var jättemysigt och full fart när man har med småbarn. Ser fram emot att bjuda tillbaka snart.

Önskar er alla en fin lördagskväll!DSC_0675