Riksdagsinformation

20150119_184248-1Igår kväll var jag i Vänersborg och lyssnade till Mikael Cederbratt. Han är Riksdagsledamot från Norra Älvsborg och är tjänstledig från hans poliskommissarietjänst nu när han arbetar i Riksdagen. Han informerade om nuläget i Riksdagen. Aktuella politiska frågor och om arbetet framöver. Det var bra diskussioner och det är alltid trevligt att träffa Moderatkompisar. Jag ser fram emot att se hur politiken nu kommer och växa till en ännu bättre plattform. Det är mycket som vi har att lära från vår valförlust.

Jag ser fram emot att följa arbetet och kommer göra det jag kan för att resultatet ska bli så bra och förankrat som möjligt bland våra medlemmar.

Idag på morgonen åkte jag iväg till Vänersborg och tog en långpromenad tillsammans med en väninna. Det blev fyra vovvar, två barn i barnvagn och två mammor som blev rastade. Det var en skön promenad i fantastiska omgivningar. Det är inte många väderlekar som stoppar hundägare så idag var det bara att pälsa på oss och traska runt i snön.

 

Önskar er en go dag. Var rädda om er!