Kommunfullmäktigemöte idag

Helgen var full av roliga saker och idag har jag varit laddad med ny energi. Det gäller att ha energi när minsitingen tycker vi ska gå upp kl 05.

 

Idag kunde jag sitta och repetera handlingarna ute i det underbara vädret. Självklart var jag inte ensam i solen.20150309_140311

 

I eftermiddag har jag haft några kortare möten och ett längre Kommunfullmäktigemöte. Det var många debattglada deltagare så mötet drog ut på tiden. Det var sex motioner som skulle upp så då är det mångas åsikter som ska lyftas.

Moderaterna hade uppe två motioner. En som Remigiusz Bielinski hade skrivit om att införa språk och matematikutvecklare i Trollhättans skolor. En mycket viktig motion för våra barn i staden som blev bifallen. Den andra motionen gick Peter Eriksson upp med om att införa medicinsk samordnare inom äldreomsorgen. Den fick tyvärr avslag. Det behöver verkligen bli ett bättre samarbete mellan kommun och region så vi får arbeta vidare med våra idéer inom föreningen. Nu ska jag skynda mig i säng för att få lite sömn.

 

God natt och sov gott20150309_211527