Full fart vissa dagar

 

Idag fyller min Farbror 70 år. Jag hoppas att han får en riktigt fin kväll tillsammans med nära och kära. Han är en mycket snäll och go man. Stort grattis Sven!

20150317_163805

I söndags var jag i Alingsås på Alingsås Moderata krets årsmöte. Jag var där för att representera förbundet Norra Älvsborg. Det var ett par trevliga timmar och vi fick även lyssna till Lars Lindholm som pratade om Alingsås bryggeri. Han och några vänner håller nu på att ta fram nya ölsorter som ska vara lokalt anknutna både vid namn och smak.

Efter årsmötet så fanns David Jansson, biträdande ombudsman, och jag till förfogande för frågor om Förbundssammanslagningen.

 

Igår var en välplanerad dag. Det krävs lite mer planering nu med småttingar. På förmiddagen var det lämna och hämta på förskolan och BVC besök med tillhörande vaccination för minstingen. Jag personligen är för vaccination. Hörde på nyheterna igår att det finns de som inte ger sina barn den vaccination som erbjuds. Självfallet får var och en göra ett eget beslut. Att väga för- och nackdelar är viktigt men för mig så väger fördelarna tyngst så mina tjejer får alla vaccinationer som erbjuds. På eftermiddagen var jag och justerade protokollet till Kommunfullmäktige. Vår stora tjej har länge velat få följa med och minstingen brukar sova vid den tiden så de fick följa med. Det gick jättebra. Den lilla sov och den stora skötte sig som hon skulle. Riskakor brukar fungera…

På eftermiddagen fick minstingen en reaktion på vaccinet. Stackarn fick feber och var grinig. Min bror och styvmamma kom och passade tjejerna för jag hade ett fullmäktigegruppmöte. Det hade gått bra men minstingen hade nog varit lite grinig. Jag är så tacksam som har en härlig och hjälpsam familj.

På fullmäktigegruppmötet hade vi många bra diskussioner och vårt Oppositionsråd Peter Eriksson presenterade lite eftervalsanalyser och hur vi nu kommer arbeta vidare.

För er som är intresserade av politik så gå gärna med i er lokala förening. Man kan stötta genom att vara medlem eller så aktiverar man sig och gör så mycket som man har tid till.

Idag har det varit full fart med två bustjejer. Denna lilla ekorre såg vi på vägen hem från förskolan.20150317_120812

 

Önskar er go kväll!