Börjar smälta

mms_img1769082358

Idag börjar jag smälta det som hände i måndags. Jag var hemma sent och tidigt upp igår för samtal med TTELA, Förvaltningsrätten, lunch med familjen, möte med Peter Eriksson, storhandla, fixa mat och familjegos innan barnen somnade och sen lite politikarbete och så äntligen sängen. Vår minsting sover dåligt igen på nätterna men men jag vet att det löser sig tillslut. Vår stora tjej var likadan tills hon fyllde ett år så jag hoppas att det snart blir lite bättre sömn igen. Jag är tacksam över att kaffe finns…

Idag har jag varit igång sedan 05:30 så snart är det lunch hehe.

Nädå jag sitter och förbereder nästa veckas möten. Lika bra att vara förberedd, annars är man oförberedd (som Fredrik Reinfelt alltid sa) och det vill jag ju inte. Nu gäller det att få igång allt i rull. Jag är otroligt taggad och skulle helst vilja få gjort allt på en gång men det gäller att ta ett steg i taget. Valet är 2018 så nu gäller det att lägga upp en bra plan som håller hela vägen. Vi är ett team och jag är övertygad om att vi kommer ha ett fantastiskt samarbete.

20150319_085352

I söndags fyllde denna lilla tjej 3 år. Kan knappt förstå hur tiden kan gå så fort. Tyckte nyss jag låg här hemma i soffan och kunde knappt röra mig för då fick jag förvärkar. Jag låg hemma i soffan i nästan tre månader för att hon skulle komma när hon skulle och inte kika ut för tidigt. Hon ville redan komma ut i v 26 men som tur var så var hon kvar i magen till v 39. Hon är en glad, go, lugn och mycket snäll liten tjej. Men hon vet vad hon vill och kan vara lika envis som mig….

Jag har fortfarande inte blivit faster så jag går här och väntar på att det ska plinga i mobilen. Är såå förväntansfull.

 

Önskar er en fin dag!