Vi vill bli fler

Hej min vän!

 

Jag har en mysdag idag. Eller fixardag men maken har åkt iväg med bilen och barnstolarna så det står städning på mitt schema och jag är inte jätteförtjust i denna syssla så jag passar på att skriva ett inlägg till dig istället.

I måndags var det ju Kommunfullmäktige och Marie-Louise Coon fick svar på sin Interpellation vid namn ”Ett självständigt liv med livskvalité”.20150429_094958Det är när man kan göra skillnad med sitt politiska arbete som det blir så himla roligt. Nu får syskonringen åka bland annat tack vare att M-L Coon satte press på politikerna. Cilla Gustavsson lämnade in en motion ”Stadsnära odling, ett sätt att skapa gemenskap och en hållbar integration” och Jennie Bergius lämnade in en motion ”Skapa en modern Torgmiljö vid ”kompassen””. Jag hoppas verkligen att båda bifalls inom kort.

Jag är ny partiföreningsordförande och det gör att jag kommer arbeta mycket med medlemsvård. Nu hoppas jag att alla mina moderata vänner vill bli medlemmar i Trollhättans partiförening. Även om ni bor i andra kommuner kan ni vara medlemmar hos oss. Vi vill växa och bli det största partiet i Trollhättan men vi har en bit kvar…IMG_33415797519952Vi är ett glatt gäng som vill göra Trollhättan och Sverige till en bättre plats att leva i. Självfallet är det mycket som redan är bra men också mycket som kan bli oändligt mycket bättre. Som ni kanske redan känner till har vi en ny majoritet i regionen som jobbar på för fullt för att få bland annat sjukvården på rätt väg igen efter år åt fel håll. Men ändringarna sker tyvärr inte över en natt och vi arbetar på att alla ska vara med på tåget.

 

Som sagt, hjärtligt välkomna till Trollhättans partiförening! Gå in på www.moderat.se/bli-medlem

Kram på er