Sjuka barn och regn

Just idag längtar jag till sol och värme. Tjejerna har blivit förkylda och det vill till ett under om jag inte blivit smittad. Än är jag frisk i alla fall. Jag tycker så synd om de små liven. Peppar peppar så har de inte varit så sjuka men när det väl händer så tycker jag så grymt synd om dem. Nu kan vår stora tjej förklara hur hon mår och då blir det mycket lättare. Minstingen kan inte det ännu så då får man gå på de symtom som syns. Hon sover lutad mot mig på natten så det blir inte så mycket sömn varken för henne eller mig. Idag ska vi bara skrota runt här hemma. På något sätt kan jag känna mig mer stressad när det är sol ute. Då vill jag få gjort så mycket. Regnar det så känns det mer accepterat att bara slappa. Ska försöka att få städat lite om minstingen sover middag. Tur att jag är föräldraledig så att jag inte behöver vara stressad för att komma iväg till jobbet och jag har inga politiska uppdrag denna vecka.

 

I helgen som var fick min man och jag gjort lite som legat på hög i några veckor. Det är så fantastiskt skönt att kunna bocka av ”Att göra listan” som när man har småttingar oftast bara växer.

 

På fredag ska Peter Eriksson som är vårt oppositionsråd i Trollhättan bjuda på kaffe på Espresso House i Oden mellan 08-09. Tillfället är till för er som vill diskutera politik och få möjlighet att ge era synpunkter direkt till Peter. Han har gjort detta nu några veckor och för varje gång kommer det fler och fler intresserade.

Lilla kameran 412Bild från en av våra Fuerteventura resor. Längtar redan tillbaka. Sol, värme och massor av familjetid.