Många möten på en dag

20150511_145914(0)Jag och Linda Jansson.

Igår var det en mötesdag. Alla möten avlöste varandra och jag kom hem vid halv tio på kvällen. Så sent brukar det inte bli men igår var lite extrem.

Jag pendlade mellan Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan.

Det är otroligt roligt att få träffa den moderata Regionfullmäktigesjukvårdsgruppen. Där diskuteras vad som händer, ska hända och vad som redan hänt. Emellan alla möten på eftermiddagen träffade jag en ny aktiv tjej från Trollhättan som jag ser fram emot att få arbeta mer med. Vi sågs över en kopp kaffe och det är riktigt inspirerande att få höra varför andra också vill vara aktiva inom moderaterna.

 

På kvällen hade vi kommunfullmäktigegruppmöte, kretsmöte och partiföreningsmöte. Idag presenterar vi våra nya talespersoner. Jag ska vara sjukvårdens talesperson och hålla mina partivänner uppdaterade.20150511_130412Mina bordskamrater under regionsmötet. Angelica Lundgren Bielinski och Linda Jansson. 

Nu ska jag strax iväg och kampanja på vårruset i Vänersborg. Jag hoppas verkligen att det blir uppehåll för det blir inte lika mysigt i regn. Vi har en stor kampanj tillsammans med Moderatkvinnorna , Vänersborg och Trollhättan.

Kanske vi ses!