Helgen flög iväg

De sista dagarna har bara försvunnit. Min make har varit iväg på en resa med sina kompisar och jag har haft hand om både mina och styvpappas hundar så halva tiden har gått åt till promenader. Däremellan har jag haft hand om två små busiga tjejer. Jag har passat på att träffa både vänner och släktingar i helgen så tiden bara flög iväg.

 

Igår var det kommunfullmäktige. Då var det Olov Säfström (S) som höll i klubban. Det var ett ovanligt kort möte så jag hann hem innan tjejerna hade somnat och pussa lite på min make som hade kommit hem. Tjejerna hade fått leka med styvmorfar de timmar som jag var borta så de var nöjda och glada. De hade nog blivit mutade med jordgubbar.. Något som båda älskar.

 

Idag har jag varit nämndeman hela dagen och hunnit med Brinkåsen, NÄL och Uddevalla. Det är en uppgift som jag tar på stort allvar och det är inte lätt.

Efter mitt uppdrag var jag med vår stora tjej och storhandlade och köpte bland annat glass till hennes avdelning på förskolan. Hon slutar där imorgon och ska börja hos dagbarnvårdare till hösten. Hon har haft helt underbar personal och jag kommer sakna dem även om jag tror att det kommer bli riktigt bra på det nya stället.

 

Imorgon ska Moderaterna i Trollhättan ha grillkväll ute vid Öresjö. Det ska bli jätteroligt och jag ser fram emot en solig och varm kväll.

tjejerna o jag 008