Regnväder

Är så glad för att vi inte hade detta väder igår. Hade inte varit lika roligt att ha en grillkväll i regn. Idag är det verkligen riktigt blött ute. Hoppas verkligen att sommaren kommer snart. Håller på att försöka måla en lekstuga de få lugna stunder som finns och då underlättar det inte att det regnar. Det enda positiva som jag kan se med regn är att det blir mindre pollen i luften vilket underlättar andning och ögonklåda och att jag idag också hinner röja lite i mitt kontor. Där har mina pappershögar en tendens att växa sig riktigt höga. Det går ganska fort att röja där inne bara jag börjar men jag har lite svårt att börja bara. Oftast sitter jag och arbetar i vårt vardagsrum så att jag har koll på tjejerna samtidigt. Kontoret används numera mer till förvaring… Har planer på att göra om det till ett barnrum istället så att tjejerna får var sitt rum istället för att dela. Vi har ett hus med ganska öppen planlösning vilket gör att vi inte har så många rum att välja på. Det går att slå upp väggar men då mister huset det vi gillade med det från början. Får se om det blir ommöblering idag eller en annan dag. Vi har lite sömnbrist här i huset de sista dagarna så troligtvis blir det nog en annan dag.

tjejerna o jag 006Den här bilden är tagen efter kommunfullmäktige i måndags. Då var solen framme. Det gäller att ta vara på de dagar med uppehåll. Sista dagarna har vi varit ute mycket så jag ska kanske inte klaga för mycket på dagens väder. Med hundar kommer man ute vare sig man är sugen på det eller ej och konstigt nog när man väl kommit ut och fått på alla kläder så är det oftast riktigt skönt efteråt.

 

Imorgon är det jobb på schemat som nämndeman. Denna vecka innehöll tre dagar med politiska uppdrag plus onsdagens moderatgrill och på lördag är det Förbundsstämma för Moderaterna Norra Älvsborg. Man kan säga att Moderaterna fyller min tid.

 

Önskar er alla en go dag!