Tur

tjejerna o jag 016Igår hade jag tur. Jag hade varit iväg på en promenad med en väninna, barn och hundar och när jag hade kommit hem kom jag på att jag glömt skötväskan på parkeringen vid skidstugan i Strömslund. Jag vände tillbaka och när jag kom fram igen var väskan borta. Jag började leta och mötte en man som jag frågade om han sett väskan. Han hade sett den och lämnat in till förskolan. Jag blev så otroligt glad. I väskan hade jag plånbok och mina nyuttagna allergimediciner med bland annat en ”allergipenna” som inte är så billiga. Plus att jag vill gärna inte få ett getingstick/bistick utan mina mediciner. Jag är så otroligt glad och tacksam för att det finns ärliga människor som redan hade försökt få tag på mig.

 

I går kväll hade vi vänner på besök vilket var jättetrevligt. De har två barn och alla lekte jättefint tillsammans.

 

Idag har jag varit och fått lyxig lunch hos en väninna som nyligen flyttat. Hon och hennes familj hade fått det superfint.

 

Resterande av dagen har jag försökt att få rensat lite i trädgården. Gick väl sådär bra med två små pigga och glada tjejer runt benen men det är gott att kunna vara ute utan att behöva ett ton av kläder på sig.

 

Idag för ett år sedan somnade mamma in och jag saknar henne så att det gör ont. Önskar att hon hade fått vara frisk och här med oss.

 

Ta vara på varandra!