En härlig dag

Vilken härlig dag det blev. Enligt vädret på TV skulle det bli lite mulet och eventuellt regn men istället blev det en fantastisk dag med sol och nästan molnfri himmel. Vi har äntligen fått ner båten i havet. Det var nog rekord sent sedan vi köpte den. Bättre sent än aldrig! Det var så otroligt gott att få äta lunch på vattnet och barnen skötte sig bra. Ruffen är numera en koja enligt vår äldsta dotter och tjejerna lekte ihop under nästan hela turen.20150616_13064420150616_130546

 

I fredags var det en bil som skrapade vår bil när jag var inne och handlade på Blomsterhallen. Dessutom hade de mage att smita mitt framför ögonen på mig. Men det visste jag ju inte förrän jag kom fram till bilen och skulle hoppa in för att köra hem mina växter. Hela framdörren blev rispad. Tyvärr är det bara ett år sedan som vi lackerade om den sidan på bilen. Då var det en äldre herre som inte hade koll på sin bil när han parkerade vid Uddevalla sjukhus. Jag var höggravid och skulle hälsa på mamma när hon var dålig så där stod jag med vår stora dotter, min stora mage och en bil som var skrapad längs med hela sidan. Han märkte det inte ens men när han såg min bil så förstod han att han kört på vår bil. Det tjöt över hela parkeringen när han skrapade hela sidan så då fanns det massor med vittnen. Jag kan inte förstå hur människor kan med att smita. Jag hade aldrig vågat det. Så ser ni en liten vit eller silvrig bil som är nyskapad kan den ha kört på vår bil… Jag tror det var ett medelålders par.

 

Men nu åter till idag.. Vi har haft det så gott i solen. När vi kom hem så åkte mannen till verkstaden för att de skulle kolla på skadan. Efter det hälsade han på sin mamma medans tjejerna och jag ordnade med middagen. Grillat fick det bli och vi kunde sitta ute. Tjejerna åt nog dubbelt så mycket mot vad de brukar.

 

Imorgon kommer några kompisar hit på frukost så nu har vi kört runt ett varv med damsugaren och ska sätta oss och bara njuta av resten av kvällen.

 

Ha det bäst!20150616_15414520150616_160411