God morgon

sara 007

 

Startade dagen strax före 06. Har insett att det är lika bra att ställa in sig på att gå upp mellan 05-06 varje dag just nu. Samtidigt är det helt underbart att nästan få sova hela nätter. Då gör det inget att få gå upp tidigt. Idag har vi ätit frukost, startat en tvättmaskin och planerat dagen. Ser ut att bli sol och det vore en fin bonus.

 

Igår arbetade jag på IVA igen. Börjar känna att jag börjar växa in i mina sköterskekläder igen. Tryggheten ökar för varje pass och jag kan bocka av något som jag inte gjort på väldigt länge och om sådär ett år kan jag nog känna mig helt trygg igen… Hehe nädå men det är ett arbete där dagarna alltid ser olika ut och det gör att det tar tid att hinna repetera allt. Det som är skönt är att det alltid finns någon att fråga och det är det som gör att man vågar sig tillbaka. Intensivvårdsavdelningen är uppbyggd så att vi arbetar i team bestående av undersköterskor, intensivvårdssjuksköterskor och intensivvårdsläkare/narkosläkare. Varje människa/patient är unik och då blir också varje behandling unik för den individen. Det är många som inte vet vad man gör på en intensivvårdsavdelning. Det är ett varierande arbete där patienterna oftast har ett livshotande tillstånd om de inte får intensivvård. Vi har mycket teknisk utrustning och vi utvärderar allt vi gör hela tiden.

 

Direkt efter gårdagens arbete åkte jag ner till Trollhättan för ett möte med vårt oppositionsråd Peter Eriksson. Vi skulle bocka av lite punkter inför veckorna som kommer.

 

Kvällen spenderades tillsammans med familjen eftersom jag varit borta hela långa dagen.

 

Önskar er en fin dag!