Spännande helg

Nu är jag åter hemma efter en intensiv helg. I torsdags åkte jag upp till den Moderata Partistämman i Karlstad tillsammans med flera hundra Moderater. Det har varit intensivt, intressant och ingav hopp om framtiden.

 

Jag känner mig glad och stolt över att jag är Moderat och jag tycker att vi har en bra politik där vi använder vårt hjärta i beslut men vi har samtidigt våra ögon öppna över vad som händer runt omkring oss.DSC_0251Här ser ni representanterna för Norra Älvsborg. Gunnar Lidell, Linda Jansson, Anna-Lena Holberg, jag och Emil Johansson.

På torsdagen var det utskottsarbete och jag var med i Utskott 6: Brott och straff. Det var högt i tak i utskottet och jag tycker att vi kom fram till bra beslut. Bland annat:

¤ 1000 fler poliser

¤ Åtgärdspaket mot radikalisering, våldsbejakande extremism och terrorism

DSC_0397DSC_0352På Moderatstämman fanns även Ulf Adelsohn som tidigare varit vår Partiledare. Jag köpte hans bok ”Med liv och lust” och fick den signerad.ulfÄven en annan tidigare Partiledare fanns på plats och signerade sin bok ”Halvvägs”.fredrikDSC_0377Fredrik Reinfeldt kom även till stämmomiddagen och bjöd på sig själv i ett fantastiskt roligt tal. Under stämmomiddagen så brukar det bjudas på musikunderhållning och vi får aldrig veta innan vem det är som kommer. Jag blev riktigt förvånad när jag hörde introt till Darin. Han var grymt bra!DSC_0387

Fortsätter att berätta om stämman imorgon för nu måste jag vila lite inför jobb imorgon.

Natti natt