M i Trollhättan har gjort det igen

received_10153783144292835

 

Moderaterna i Trollhättan har gjort det igen. En ny tidning är ute där vi fortsätter att presentera oss och vår politik för väljarna. Denna tidning fokuserar på de personer som är talespersoner för vårt politiska program. Jag ser fram emot att få höra vad ni tycker. Besök gärna vår Facebook sida där ni kan hitta vår tidning digitalt: Nya Moderaterna i Trollhättan och besök även min politiska Facebook sida om ni vill. Där kan ni följa mig när jag är iväg på stämmor, möten och jag länkar även till bloggen där.

 

Jag har nu varit ordförande för Partiföreningen i Trollhättan sedan i våras och tycker att det är jätteroligt. Vi är en partiförening som tycker om att umgås och ha roligt tillsammans och jag tror att det är det som gör att vi sakta men säkert blir fler och fler aktiva. Men självklart vill vi bli ännu fler.

 

Ibland önskade jag att jag hade ett extra dygn varje vecka men det är det värt. Med arbete, små barn, make, djur, familj och vänner så är det inte alltid som veckorna räcker till. Jag vill påverka min vardag och då kan jag inte bara sitta vid köksbordet och argumentera för vad jag vill ska hända i samhället. Jag tror att många fler skulle egentligen vilja påverka sin vardag. Vissa dagar kan jag bli lite trött på mig själv att jag inte bara kan sätta mig ner och bara vara. Bara göra mitt jobb, gå hem, leka lite med barnen, natta dem och sen sätta mig i soffan och bara vara… Istället så sätter jag på glasögonen och läser handlingar eller planerar ett event eller förbereder ett möte. Självklart tar även jag ledigt ibland. Jag har börjat att planer in ledig tid varje vecka där jag bara Är tillsammans med familjen. Jag älskar verkligen min familj och vet att den är viktig att prioritera. Ibland kan jag inte förstå hur min make orkar med mig. Men jag tror att vi är ganska lika i mycket och hade jag inte brunnit så för det jag gör så hade han nog tyckt att det var jobbigare. Han är också en engagerad person som vill att jag fortsätter med det jag gör för oss bådas och våra barns skull.

 

När man är med i en partiförening så bestämmer man själv hur mycket tid man vill lägga. Jag har haft perioder i livet då annat har fått gå före. När mamma var dålig i sin cancer och jag körde henne på behandlingar och tog hand om henne efteråt så fick politiken stå tillbaka. Jag tror att det är viktigt att förstå det som ordförande och som partikollega att livet har sina ljusa stunder men också stunder som är dystra och som kräver annat fokus.

 

Jag vill önska er hjärtligt välkomna på vårt Glöggmingel 26/11 kl 18:00 i vår nya lokal på Österlånggatan 42. Ta med en vän och kom förbi.

 

Önskar er en fin dag!