Härlig semester

Åh va skönt vi har haft det! Som ni vet har min familj och jag ett ganska fullspäckat schema ungefär 50 veckor per år men en vecka på hösten och en på våren så åker vi iväg och tar semester för att orka med det tempo som behövs.

 

Nu har vi varit en vecka på vårt älskade Fuerteventura. Min mormors syster bor på ön så det är roligt att få hälsa på henne och få sola och bada en vecka. Vi har haft underbart väder med endast mulet en eftermiddag på hela resan.

 

Denna gång hyrde vi ett hus vilket gjorde kvällarna mycket lugnare eftersom vi kunde äta middag natta småtjejerna och sen sitta och bara vara. När vi bott på hotell så har vi nattat tjejerna och sen smugit omkring i samma rum och oftast somnat samtidigt som dom.Fuerteventura 2015 dec 032 2Fuerteventura 2015 dec 009Fuerteventura 2015 dec 044

 

Inom kort ska jag vikariera som politisk sekreterare i regionen för GrönBlå samverkan i ett år. Det ska bli en riktigt stor utmaning och jag ser fram emot det som en stor erfarenhet. Jag ska få arbeta med personalfrågor vilket jag tycker ska bli jätteroligt. Den 11/1 drar mitt vikariatet igång.

 

Önskar er en fin dag!