Nytt arbete 2016

Snart är 2015 över och vi går in i ett nytt år med nya utmaningar. Jag själv står inför en stor förändring. Jag ska byta arbete för ett år. Jag har fått en tjänst som vikarierande politisk sekreterare. Det kommer att bli en stor utmaning för mig men jag kommer lära mig massor och lära känna många härliga människor. Det känns som en stor förmån att få arbeta med personalfrågor och ha mina erfarenheter från verksamheten. Jag har under mina år som sjuksköterska arbetat eller haft praktik på SU, Östra sjukhuset, Uddevalla sjukhus och NÄL. 11/1 drar det nya arbetet igång.

 

Idag var hundrundan lite halare. Tur jag har en tvillingvagn att hålla i. Först en lång tur med grabbarna och sen en lite kortare med de äldre damerna som tycker att det är lite kallt och halt ute.

DSC_0906

Bröderna bus, Nisse och Wiktor.

Ni har väl inte glömt att betala in den nya medlemsavgiften för 2016 🙂 Jag skulle tycka att det vore roligt att få med just Dig som läser detta till ny medlem i Nya Moderaterna Trollhättan. Vi är ett gott gäng som kämpar med att få det Trollhättan som vi vill leva och bo i. Det är mycket som redan är bra men också delar som behöver arbetas med. Vi är just nu i full gång med att utveckla vår politik för framtiden. Politik är föränderligt även om grunderna ofta är de samma. Jag tror på de Moderata grundtankarna. Jag hoppas att just du som funderar på att bli medlem och vill diskutera dina idéer tar kontakt med mig. Vi arbetar mycket i partiföreningen Trollhättan med att utveckla vår lokala politik men vi arbetar också på en social gemenskap. Vi ses och skriver tillsammans, anordnar utbildningar, sommar- och julfester, kampanjer och mycket mer. Att vara med i en partiförening ger så otroligt mycket tycker jag, nya vänner, nya erfarenheter och man får en helt ny insyn i den stad man lever och verkar i. Man kan välja att vara passiv eller aktiv medlem.

När jag flyttade till Trollhättan för 10 år sedan så gick jag med i Trollhättans Partiförening. Det gjorde att jag fick nya vänner och jag lärde känna staden. Jag ville vara med och påverka min omgivning så då fick jag börja påverka politiken. Jag hade då arbetat några år på bland annat Akuten på NÄL och hade mina åsikter ganska klara. Nu har vi ett nytt styre i Västra Götalandsregionen och nu tycker jag mycket går åt rätt håll men det går inte över en natt. Det är mycket som behöver jobbas med. Så ni som sitter och har åsikter kring köksbordet. Gör 2016 till ett nytt spännande år och var med och påverka din och dina barns framtid.

Hjärtligt välkomna till Nya Moderaterna och till Partiföreningen Trollhättan!20150715_154602-1