Gott nytt år 2016

Då var det 2016. Jag ser fram emot ett nytt spännande år med många nya utmaningar. Vårt nyår firade vi med vänner i Uddevalla. Jag har arbetat lite varannan natt det sista så nu är jag lite sliten men snart så är jag ledig i några dagar och kan återhämta mig. Jag har alltid haft svårt att sova på dagen. Det händer lite för mycket så jag har svårt att koppla bort och bara sova. Om solen skiner vill jag ut och ser jag att det ringt vill jag ringa upp osv.

 

Jag hoppas att det blir ett lugnare år än 2015 rent politiskt men jag tror inte det tyvärr. Hela Europa står inför stora utmaningar med stort behov av mer samarbete och då handlar det mycket om att ge och ta. Jag tror alla behöver öppna sina hjärtan lite mer men samtidigt ha öppna ögon så att vi har kontroll på vilka människor som kommer.

 

Idag har jag tänkt sätta mig och förbereda vårt kommande årsmöte för Moderaterna i Trollhättan. Den 15 februari är datumet och det är lite som ska fixas innan och inbjudan ska snart ut. Jag hoppas nu att vi får ett bra medlemsår och att det är fler i Trollhättan som vill aktivera sig i vår förening.

 

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År!received_10153783144292835