Alla hjärtans dag

image

Hej på er!

Hoppas att ni haft en skön helg och en fin Alla Hjärtans Dag. Jag har varit och tittat på bandy idag tillsammans med det här härliga gänget, politiker från Trestad. Det blev mycket politik och en bandymatch som bjöd på en vinst för Vänersborg med 5-3 vilket var en extra bonus.

 

Imorgon har Nya Moderaterna årsmöte och Niklas Wykman kommer och besöker oss vilket ska bli jätteintressant och jag ser fram emot en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap. Vi får väl se om jag får sitta kvar som ordförande ?

Jag kommer ställa upp igen som kandidat och det hade varit kul att få fortsätta föra föreningen framåt. Jag kommer att lägga mycket tid på medlemsvärvning i år så alla ni som inte är medlemmar hos oss, bli det! Vi vill ha ert stöd och era idéer för att föra Nya Moderaterna framåt.

 

 

image

De här två tjejerna och deras pappa är det bästa som hänt mig och jag är så lycklig över att ha dem i mitt liv. Det har varit en fin Alla Hjärtans Dag som innehöll fika hos svärmor med svägerskan och tjejernas kusiner, bandy, middag med styvpappa och familjen.

 

Nu återstår lite laddning inför en ny spännande vecka.image

Ha det gott!