Önskar er en härlig dag

God morgon!

 

Idag så klev vi upp 05:30. Jag är ganska morgonpigg så jag har inte så ont av när minstingen vill gå upp. Däremot blev det en sen kväll igår pga Kommunfullmäktige. Det var många bra och långa debatter så jag kom hem vid 22.

IMG_0797

Moderaterna Cilla Gustavsson och Jennie Bergius hade en mycket genomtänkt motion ”Busskort för minskad segregation och ökad valfrihet”. De hänvisade till arbeten som genomförts i Botkyrka där de fått fantastiska resultat för sina elever. De fick bifall på två av tre att-satser.

 

Jennie Bergius hade en interpellation gällande beviljad borgen till folkets hus. Det blev en debatt om likvärdiga villkor och jag anser att Jennie förde diskussionen framåt.

 

Nästa moderata interpellation för kvällen hade Peter Eriksson skrivit gällande ”Häcken i Strömslund”. Den handlar om att vi tycker att alla ”häckar” ska behandlas lika och ha samma regler. Kommunen ska utföra en rättsäker myndighetsutövning.

 

Igår fick jag hoppa in som ordförande i slutet på mötet då ordförande blev tvungen att avvika. Det var ett år sedan jag satt som ordförande i kommunfullmäktige senast så det är inte varje dag…

IMG_0801

Nu ska jag iväg och arbeta. Önskar er en fin dag!