Jobb, pass och lite hundar

God kväll!

 

image image

 

Idag har det stått jobb på schemat och hann även med att hämta ut ett nytt pass. Det är tur att jag inte behöver visa det varje dag…

Får hoppas att tullen känner igen mig från bilden vid nästa resa.

 

Idag kom lite kampanjmaterial. Kom förbi oss vid nästa kampanj så har du en reflex att sätta på dig nu när mörkret kommer tidigare för varje dag.

 

Ikväll blev det räksmörgås och nu har precis våra små älsklingar somnat.

 

Jag kan rekommendera att ni läser denna artikel: http://www.ttela.se/nyheter/regionalt/nosar-upp-bovar-bland-bodar-1.3867689

 

Maken och Lucifer var med på träningen. Lucifer går inte i hårdträning ännu men för varje vecka blir han starkare och starkare och mycket piggare. Jag hoppas att han snart kan tas i tjänst igen. Då får alla bovar i Västsverige se upp för då kommer en mycket arbetsglad polishund att ge järnet. Jag tycker polishundarna är fantastiska. De ska fungera i alla situationer. Från att gosa med barnen på golvet hemma i ett ljust och varmt hus till att springa flera timmar i skogen i mörker och kanske regn och rusk. Vårt stora ”monster” är även en fin vovve i hundgänget här hemma.

 

image

 

Jag hoppas verkligen att det blir ett alliansstyre 2018 så att Sverige får politiker som vill arbeta med trygghetsfrågorna. Vi behöver fler poliser och det gäller även att behålla de som finns.

 

Nu ska jag ha lite fredagsmys.

Önskar er en fin kväll!