Vecka fylld av mat och kärlek

Hej på er!

 

Nu sitter jag i soffan och inväntar maken som ska komma hem om ett par timmar. Nu är vår polishund äntligen i tjänst så nu får bovarna se upp för han är mer laddad än någonsin. Jag har nog aldrig sett honom så glad när han får åka med till jobbet.

 

Blogg 011

 

I måndags hade Anton och jag vårt sista gruppmöte med den Moderata Regionstyrelsegruppen innan vi slutar vid årsskiftet så då passade vi på att bjuda på fika men då hade de fixat fina presenter till oss. Jag blev så överraskad, glad och lite rörd.

 

img_6246img_6245img_6240img_6241

 

Samma kväll var vi bjudna till Miljöpartiets del av Residenset för lite julmingel innan det var dags för Residensets årliga Julfest. Kvällen bjöd på god mat, trevligt sällskap och mycket sång.

Luciadagen bjöd på Luciaspel hos tjejernas dagbarnvårdare. Barnen var alla otroligt duktiga och mycket söta.

I onsdags var det styrelsemöte med Tomt AB och till lunch var det ett vackert och gott julbord på Alberts i Trollhättan.

På torsdagen hade jag hjärt-, lungräddningsövning för medarbetare på Residenset. Jag är inte världens smidigaste HLR-instruktör just nu och jag fick lida ordentligt några timmar senare men det var det värt. På kvällen hade Moderaterna i Trollhättan sitt årliga julbord. Peter vårt Oppositionsråd, som också är kock hade blivit sjuk så vi andra fick rycka in lite mer än som var tänkt. Remigiusz och Ulf handlade in alla ingredienser och fixade med maten och Marie-Louise gjorde goda Janson och Pia och jag dukade och hjälpte till under eftermiddagen för att få till all mat som skulle vara redo klockan 18. I år var vi 50 stycken glada Moderater och det var flera nya medlemmar.

 

img_6242img_6243img_6244

 

Under fredagen var det möte med Stiftelsen Innovatum. På eftermiddagen åkte jag till Stadshuset och vigde tre fina par som funnit kärleken. Därefter körde jag till Norrqvarn hotell och konferens i Lyrestad vid Göta Kanal för att träffa den Moderata Regionstyrelsgruppen samt politiska sekreterare. Där åt vi ett mycket gott julbord och hade en mycket trevlig kväll. Jag tror att jag nästan skrattade konstant under hela kvällen.

Idag startade jag dagen med en god frukost som även den var fylld med många skratt innan färden gick hemåt för att viga ännu ett vackert par denna helg.

 

img_6215img_6217

 

Vigseln ägde rum i Brohuset vid klaffbron i Trollhättan vilket var en fin lokal för en vigsel. Hade blivit lite spännande om det kommit en båt.

 

I eftermiddag så har vi tjejer i huset haft lite tjejmys och då passade vi på att baka.

 

img_6239

 

De blev kanske inte så fina men grymt goda.

Tjejerna somnade vid 20 och nu sitter jag här och passar på att skriva lite på bloggen och bara vara… Så himla skönt.

 

Önskar er alla en skön helg och var rädda om er själva och varandra!