Saknaden är extra tung ibland

dsc_1246

Här leker vår äldsta dotter med sin mormor, tejp var en favorit vilket mormor hade mycket av. Små små stunder i livet som betyder så otroligt mycket idag. Kärleken mellan dessa två lyste kring dem.

 

Sitter och tittar på cancergalan Tillsammans mot cancer och det smärtar mer än vanligt i bröstet över saknaden efter mamma och för alla andra nära och kära som fått lämna oss andra alldeles för tidigt. Nu har det gått 2,5 år sedan mamma gick bort men saknaden finns där fortfarande. Nästan varje dag vill jag ringa mamma och berätta saker som hänt. Jag är glad för att jag fick ha mamma kvar tills hon fyllde 60 år men jag hade gärna haft henne här vid min sida. Jag vet att hon hade varit världens bästa mormor. Jag är så glad för att hon fick träffa våra tjejer och min make men jag hade även önskat att hon fått träffa vårt nya lilla tillskott som är påväg.

 

När mamma gick bort så ville hon att de som ville skulle skänka en gåva till Filips fond. Filip var en kämpe som bara blev 11 månader. Filips mamma och jag är vänner sedan flera år och mamma var så rörd över hans kamp.

Gå gärna in på www.barncancerfonden.se/5340 och läs om Filip. En liten kämpe!

Var rädda om er och era nära och kära!

/S