Sommar och sol

Hej på er igen!

 

Nu är jag tillbaka på bloggen. Det blev en liten paus. Ni kan alltid följa mig på Instagram saraejnellsvensson eller på min Facebooksida.

 

Det har hänt massor sedan sist jag skrev. Vi har köpt hus i Uddevalla. Vi får nycklarna i november så nu är det en lång längtan. Vi är såå nöjda. Det känns som en dröm blir sann. Vi har köpt ett ”Vita husen” hus. Äntligen får barnen egna rum och vi kommer bo nära både skog och hav.

 

Ibland händer saker och ting som man inte alls planerat men som löser sig till något så mycket bättre än vad man vågat drömma om.

 

I helgen har vi åkt ut med båten till en ö vid Orust. Den är perfekt för små barn. De kan leka i sanden och bara ”skrota runt” och vi kan koppla av med en kopp kaffe i handen. Vi hade med några vänner och det blev en härlig dag.

 

 

Igår var vi först hos min pappa och styvmamma för lunch och bad och därefter åkte vi till vårt nya hus och gick ner till havet en liten stund. Även min ena bror och hans tjej kom och hälsade på vår blivande adress.

 

Idag jobbar min man så barnen och jag ska fixa lite inför flytten. Här ska packas och röjas i trädgården och ikväll ska jag iväg på ett möte med Moderaterna i Uddevalla.

 

Jag kommer ha en rubrik vid varje bloggtillfälle tänkte jag där jag tipsar om artiklar eller skriver om Moderat politik.

Dagens politik:

I dagens Bohusläning kan ni läsa en debattartikel från Carin Ramneskär, Lars-Arne Staxäng och Maria Plass: http://www.e-pages.dk/bohuslaningen/1264/article/592051/5/3/render/?token=6211a8533befce606ed999d906c2b634

 

Önskar er en strålande dag!

Sara