Gör skillnad

God kväll på er!

 

Idag har dagen rusat fram. Vi har startat flytten på riktigt. Två fulla kärror har lämnat huset och närmat sig vårt nya boende. Våra möbler flyttar till Uddevalla före oss… men men snart kommer vi med.

 

Häromdagen genomgick jag Moderaternas kandidatutbildning och kandidatförsäkran. Så nu hoppas jag att ni vill rösta på mig till regions- och kommunvalet 2018.

 

Jag startade min bana inom Moderaterna i Moderata ungdomsförbundet i Vara under min gymnasietid. Därefter hade jag ett litet politiskt uppehåll men blev aktiv igen när jag flyttade till Trollhättan. Nu har jag hållt på i 11-12 år.

 

När jag blev aktiv på nytt så var det på grund av att jag tyckte att sjukvården behövde bli bättre för patienterna och personalen. Jag såg hur väntetider ökade och hur mina kolleger började se sig om efter nya arbeten. Jag arbetade själv på akutmottagningen på Norra Älvsborgs länssjukhus. Jag har alltid älskat mitt jobb som sjuksköterska men kände att jag var tvungen att göra något för att få till en skillnad. Då blev Moderaterna det naturliga valet för mig.

 

Knyt inte bara näven i fickan eller sitt inte och klaga dag ut och dag in utan att verkligen försöka. Man KAN göra skillnad. Den känslan som infinner sig när ens första motion i fullmäktige blir bifallen är så häftig. Även lilla jag kan göra skillnad.

 

Så nu skulle jag vilja att ni går med i Moderaterna och var med och skapa ett bättre framtid för oss alla.

Ett medlemskap kostar 100 kronor första året.

Gå in på följande länk och bli medlem ?

https://moderaterna.se/bli-medlem

 

Nu ska jag försöka natta min lille kille. Vi tog en lite kvällspromenad ikväll. Sverige är så vackert såhär års.

Sov gott!

Sara