God morgon på er

God morgon!

Här är det full fart sedan klockan sex. Det här med vintertid tar några veckor att få in i barnens morgonrutiner…. Tur att jag är morgonpigg också men före klockan sex är även jag trött….

Igår fick våra döttrar klippa sig för första gången hos en frisör. Båda två satt som små ljus och strålade som små diamanter av lycka efteråt. Lillebror får nog vänta några år till innan han kommer behöva klippas ?

På eftermiddagen åkte vi och lämnade en soffa till vårt husförråd som snart ska tömmas. Nu är det nedräkning till flytt. Ska bli sååå roligt och jobbigt ?

Kvällen spenderade jag tillsammans med Moderaterna i Uddevalla som nu växlar upp ytterligare inför valet 2018. Bli gärna medlem och var med och förädla Uddevalla. Det är en stad som har så mycket men som behöver lite extra kärlek.

Så ni vänner i Uddevalla fundera på om ni vill stötta Moderaterna i Uddevalla med ett medlemskap, ni är antingen ”bara” medlemmar eller aktiva medlemmar som påverkar er framtid. Blir det som vi vill så styr Moderaterna Uddevalla efter 2018.

 

Här ser ni min frukostkompis Måns som inom kort flyttar till Hjo ?